Johan Rheborg Bitcoin Revolution Recension – Bluff Eller Äkta ?

SPECIALRAPPORT: Johan Rheborg senaste investering förbluffar experterna och storbankerna är livrädda!

Födelsenamn Carl Johan Rheborg
Född 5 juni 1963
Medium Komiker, skådespelare, manusförfattare
Nationalitet Sverige Sverige
År som aktiv 1986–
Sketchkomik, karaktärskomik, situationskomik, stand-up

Svenska medborgare tjänar reda miljontals € hemifrån med det här “förmögenhetskryphålet” – men är det lagligt?

 

(Dagens Nyheter) – Sveriges kanske främsta komiker och skådespelare Johan Rheborg har synts både på tv och film de senaste åren. Han har nu avslöjat att han kommer lägga sin tv-karriär på hyllan och jobba på ett nytt superprojekt.

I förra veckan syntes Johan hos Nyhetsmorgon där Johan presenterade ett nytt kryphål för att bli rik, som enligt honom kan göra vem som helst till miljonär inom 3-4 månader. Rheborg uppmanar alla i Sverige att hoppa på den här fantastiska möjligheten innan de storbankerna stänger ner den för gott.

Och mycket riktigt, redan några minuter efter att intervjun var över hörde Nordea av sig för att stoppa Johans intervju från att sändas – men det var redan för sent.

Här är exakt vad som hände:

Talkshowvärden Tilde De Paula bjöd in Rheborg till showen för att dela med sig de tips Johan hade för att bli rik och Johan avslöjade en enorm hemlighet.

Hemligheten bakom min framgång är att kliva på nya chanser snabbt – utan att tveka. Och nu är min vinstmaskin nummer ett. Ett helt nytt automatiskt tradingprogram för kryptovaluta vid namn Bitcoin Revolution. Det är den största chansen jag har haft i hela mitt liv för att tjäna en förmögenhet snabbt. Jag vill uppmana alla att kolla in detta innan bankerna stänger ner möjligheten.

Tilde De Paula kunde inte tro sina ögon när Rheborg plockade fram sin telefon och visade tittarna hur mycket pengar Johan tjänar med detta nya lönsamma program, som hela Sverige pratar om.

Sändningen tog slut innan Rheborg kunde utveckla detta vidare, så vi fick en exklusiv intervju med honom själv för att lära oss mer om den här kontroversiella möjligheten.

EXKLUSIVT MED Johan Rheborg
“Du har kanske hört talas om den nya plattformen för kryptovalutainvesteringar, som kallas Bitcoin Revolution . Den låter vanliga människor i Sverige, Asien och Nordamerika att skapa förmögenheter över natten. Du kanske är skeptisk eftersom det låter för bra för att vara sant.”

Johan Rheborg fortsätter:

“Jag fattar detta eftersom jag trodde samma sak, när en nära vän berättade om systemet för mig. Men efter att ha sett med egna ögon hur mycket pengar han hade var jag tvungen att prova det själv.

Jag är glad över att jag provade det, eftersom detta var den största och lättaste vinst jag någonsin gjort. Jag pratar om tiotusentals € per dag på autopilot. Det är bokstavligen talat det snabbaste sättet att tjäna mängder av pengar just nu. Men det kommer inte att vara länge till, nu när fler och fler människor får reda på det. Eller när bankerna stänger ner det för gott.”

VAD EXAKT ÄR EN BITCOIN REVOLUTION OCH HUR FUNGERAR DET?
Idén bakom Bitcoin Revolution är enkel och tydlig: Att låta en genomsnittsperson tjäna på kryptovaluta-boomen, som fortfarande är den mest lukrativa investeringen hittills under 2000-talet, oavsett vad de flesta människor tycker.

Fastän Bitcoin-kursen har sjunkit från toppvärdet på 20 000 USD per Bitcoin, tjänar handlare fortfarande storkovan. Varför? Därför att det finns tusentals andra kryptovalutor förutom Bitcoin som handlas med enorma vinster dagligen.

Några av kryptovalutorna är Ripple, Ethereum, Monero och Zcash. De ger fortfarande vinster på över 10 000 % eller ännu mer, till vanliga människor i Sverige.

Bitcoin Revolution låter dig dra fördel av alla dessa kryptovalutor, till och med på en Bear-marknad. Den använder sig av artificiell intelligens (AI) för att automatiskt hantera långa och korta affärer åt dig så att du kan tjäna pengar dygnet runt, även när du sover.

Bitcoin Revolution backas upp av några av de smartaste tekniska hjärnorna som någonsin existerat. Richard Branson, Elon Musk och Bill Gates, för att bara nämna några.

Bill Gates och Richard Branson diskuterar Bitcoin Revolution vid CES 2019.

De här tekniska genierna har byggt upp multimiljardföretag för att lösa komplexa problem, såsom online-betalningar, datoranvändning och transporter. Nu fokuserar de på det globala problemet med rikedomsojämlikheten genom att låta vem som helst – oavsett hur rika eller fattiga de är – tjäna tillräckligt med pengar för att njuta av ett lyckligt och meningsfullt liv.

DEN LUKRATIVA, HEMLIGA VINSTMASKIEN SOM STORBANKERNA INTE VILL ATT DU SKA KÄNNA TILL
Johan Rheborg s fortsätter,

“”Vi lever i en hård ekonomisk verklighet och detta är lösningen som folk har väntat på. Aldrig tidigare i historien har vi sett en sådan här fantastisk möjlighet för vanligt folk att kunna generera enorma rikedomar på så kort tid.

Vissa personer är tveksamma till att testa systemet eftersom det är så annorlunda. Och det beror på att storbankerna försöker dölja det! Storbankerna publicerar aktivt propaganda som kallar kryptovaluta och plattformar som Bitcoin Revolution för en bluff. Varför? De är oroliga för att se sina företagsvinster minska, när kunderna själva känner till hur man skapar stora förmögenheter.

Sanningen är att kryptovalutor är den största revolutionen under vår livstid och alla som inte hoppar på den här möjligheten missar den. Jag har redan fått arga samtal och hot från stora finansiella företag, eftersom jag ökar folks uppmärksamhet kring denna teknik. Men strunta i dem. Folk i Sverige börjar redan inse sanningen och det är bara en tidsfråga innan fler och fler gör det.

Jag delar med mig av detta eftersom jag även har fått hundratals mejl från personer som är tacksamma för att jag delar med mig av hemligheten. Min favorit är från en ung man som köpte en drömbil till sin lillebror – en Ferrari 488 Pista, med hjälp av pengarna han tjänade på Bitcoin Revolution . Den här plattformen gör verkligen livet bättre för hela världens befolkning.”

HUR MAN KOMMER IGÅNG MED BITCOIN REVOLUTION (BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER TILLGÄNGLIGA)
För att komma igång behöver du bara din dator, smarttelefon eller surfplatta med Internetanslutning. Du behöver inte några särskilda färdigheter mer än att veta hur man använder en dator och surfa på internet. Du behöver inte någon erfarenhet om teknik eller kryptovalutor, eftersom programvaran och din ekonomiska rådgivare garanterar du att går med vinst..

En annan fördel med programvaran är att du kan komma igång när du vill. Du kan sätta upp ditt eget schema – oavsett om det är 5 timmar per vecka eller 50 timmar per vecka. Starta bara auto-trading-programvaran när du vill och pausa den när du vill (jag vet bara inte varför du någonsin skulle vilja det, dock).

För att spara våra läsares tid och dubbelkolla funktionaliteten, var vänlig nog att skapa en handledning för att komma igång med systemet.

HÄR ÄR MIN STEG-FÖR-STEG GENOMGÅNG:
Det första du ser är en video som visar styrkorna hos Bitcoin Revolution. Reklamen är kaxig och djärv och “går rakt på sak”, men det är en amerikansk produkt och det är så de fungerar där borta. Hur som helst, du anger helt enkelt ditt namn och e-postadress bredvid videovisaren för att komma igång direkt.

(Tips: Även om du inte vill investera några pengar just nu så rekommenderar jag att du registrerar dig nu, eftersom det är gratis och för att registreringarna för svenska medborgare kan avbrytas vilket ögonblick som helst)

Därefter uppmanas du att finansiera ditt konto. När jag navigerade på insättningssidan ringde min mobiltelefon. Det var ett internationellt nummer, så jag var tveksam till att svara, men sedan insåg jag vem det uppenbarligen var från.

Javisst, det var min egen personliga, ekonomiska rådgivare. Han var fantastisk. Han hjälpte mig igenom hela finansieringen. De accepterar alla ledande kreditkort som Visa, MasterCard och American Express. Jag fortsatte och satte in det lägsta beloppet, vilket är 300 €.

När finansieringen var klar fortsatte jag till programvarans “Auto-Trader”-del, ställde in handelsbeloppet på rekommenderade 530 € och aktiverade det. Programvaran började handla i snabb takt. Först blev jag orolig, men jag lät den göra sin grej.

“Alla vill bli rika, men ingen vet hur. Nåja, detta är ditt livs chans att bygga en förmögenhet som gör det möjligt för dig att leva det liv du verkligen vill ha. Möjligheten kommer INTE att existera för evigt, så missa den inte.” – Johan Rheborg

Officiell webbplats för Bitcoin Revolution

 

Bitcoin Revolution recension handel mjukvara av Johan Rheborg fungerar det riktigt legit nedladdning gratis
  handel tutorial forum video inloggning webbplats medlemmar logga in äkta eller bedrägeribonus
  resultat från granskning av systemkontakttjänster registrerar resultat en bedrägeri youtube bevis app klagomål
pro version officiell webbplats.